ТОП-5 продуктів, які покращують стан волосся і впливають на їх ріст

Якщо ви шукаєте способи, які покращують стан волосся, найкраще почати з харчування. Продукти принесуть більше результату, ніж сотні баночок у вашій ванній кімнаті.

Помітили, що волосся почало випадати, втратило блиск або січеться? Не поспішайте витрачати гроші на черговий шампунь або спрей для волосся. Приділіть більше уваги вашому харчуванню і продуктам, які ви щодня споживаєте.

ТОП-5 продуктів, які покращують стан волосся

ОВОЧІ

 ""

Овочі містять вітаміни групи В, А і С, також магній і кремній. Тому, якщо ви хочете зміцнити волосся, то регулярно вживайте моркву, буряк, різну капусту й інші свіжі овочі.

ЗЕЛЕНЬ

 ""

Щоб волосся блищало і не ламалося, варто обов’язково включити в свій раціон зелень. Наприклад, петрушку, кріп, листя салату, кінзу.

ЯЙЦЯ

 ""

Яйця – найдоступніше джерело білка, який є будівельним матеріалом для усіх клітин і тканин. Відповідно, якщо білка не вистачає організму, волосся стає тонким, тьмяним, січеться і погано росте. А також яйця багаті вітамінами A, В, D, K.

КИСЛОМОЛОЧНІ ПРОДУКТИ

 ""

Сир, кефір, натуральний йогурт, ряжанка сприятливо впливають на роботу шлунково-кишкового тракту, від якого безпосередньо залежить краса вашого волосся і шкіри. Якщо систематично вживати кисломолочні продукти, незабаром ви побачите, як шкіра заблищала, а волосся стало шовковистим.

ОЛІЯ

 ""

Для здорової і красивої шевелюри найкраще підійде оливкова або лляна олія. Додавайте їх в салати або готові страви.

Звичайно, це не весь список продуктів, які покращують стан волосся. Але якщо ви регулярно будете насичувати свій організм такими корисними речовинами, результат не змусить довго чекати.

 ""

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.