Тест на уважність: спробуйте знайти 5 відмінностей на цих картинках

На цих двох картинках нижче є 5 відмінностей. Пройдіть тест на уважність. За якийсь час ви знайдете відмінності?

Ви насолоджуєтеся життям або дозволяєте повсякденним стресам контролювати вас? Іншими словами, наскільки ви уважні? Адже якщо людина тренує свою уважність, то йому набагато легше вирішувати проблемні в сучасному світі.

Річ у тому, що мозку та очей потрібне тренування. Це як ви тренуєте своє тіло фізичними вправами. Після спорту у вас м’язи набирають форму і таким чином, ви відчуваєте себе прекрасно. Весь організм після фізичних вправ працює відмінно. Так і мозку потрібні вправи, але трохи інші. Одним з таких вправ, є тести на уважність.

Якщо вам спершу важко проходити такого плану тести, то через час після тренувань мозку, ви будите вирішувати такі завдання швидко.

Практика усвідомленості пов’язана зі щастям, здоров’ям і психологічним благополуччям, але багато хто з нас можуть не знати точно, що це таке, не кажучи вже про те, як її розвивати.

Наведений нижче тест заснований на шкалі уважності, розробленої дослідниками з Університету Ла Саль та Університету Дрексел під керівництвом професора психології Лі Енн Кардачіотто. Будь ласка, спробуйте зосередитися і пройдіть тест.

На цих двох картинках є 5 відмінностей. Перевірте свою уважність і відшукайте їх. Залежно від часу, який ви витратите, щоб відшукати ці відмінності, можна буде судити наскільки ви уважна людина. Якщо за 1 хвилину вам вдасться все відшукати, то можете привітати себе – ви дуже уважна людина!

Знайди 5 відмінностей
Знайди 5 відмінностей

Ну, як вдалося знайти відмінності? Всі п’ять і за одну хвилину?

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.