Пройдіть цікавий тест на знання пісень Алли Пугачової – не пошкодуєте!

А ось пісні Алли Пугачової напевно слухали всі. І хто стежить за творчістю примадонни, той напевно пам'ятати та слова з її пісень.

Тести на уважність і на логіку бувають різні. Але всі вони тренують мозок і зір. Для того, щоб ви були завжди в формі вони й існують. Це, бо якби ви тренували сої тіла фізичними навантаженнями. Якщо не навантажувати організм – він старіє і моді атрофуватися.

Бувають цікаві тести на уважність і як правило люди дивляться їх частіше. Однак є й інші тести на пам’ять і вони теж цікаві якщо потрібно згадувати кадри з фільмів або висловлювання головних акторів. Звичайно якщо ви не дивилися фільм – вам буде нецікаво тестування.

А ось пісні Алли Пугачової напевно слухали всі. І хто стежить за творчістю примадонни, той напевно пам’ятати та слова з її пісень. Нижче представлений тест якраз з цього приводу. Ви повинні відгадати які слова пропущені в 10 піснях Алли Борисівни.

Нижче під кожним з 10 тестів є три слова з яких ви повинні вибрати правильне. Спробуйте і запишіть слова які ви вважаєте правильними, а в кінці статті буде правильні відповіді на всі 10 пісень.

Ви можете не поспішати та подумки навіть проспівати кожен невеликий куплет з цих пісень – так швидше згадайте правильне слово. Спробуйте – у вас вийде.

тест 1
Тест 1
Яке слово правильне
Яке слово правильне?
тест 2
Тест 2
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 3
Тест 3
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 4
Тест 4
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 5
Тест 5
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 6
Тест 6
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 7
Тест 7
тест 8
Тест 8
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 9
Тест 9
тест 10
Тест 10
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?

Нижче вказані номери слів, які правильні

Тест 1 – №2

Тест 2 – №3

Тест 3 – №1

Тест 4 – №1

Тест 5 – №3

Тест 6 – №2

Тест 7 – №1

Тест 8 – №3

Тест 9 – №2

Тест 10 – №3

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.