Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд білку серед дров

Знайдіть його за 30 секунд. Якщо ви виявите білку в зазначений проміжок часу, то можна сміливо думати про зміну професії - ви Шерлок Холмс!

Руда білка – одне з найулюбленіших нами лісових тварин. Але коли ви в останній раз бачили їх і що ви дійсно знаєте про них? Відкрийте для себе деякі факти про червоних білок і про те, як ми можемо допомогти їм повернутися.

Чому ці відважні маленькі лісові мешканці так сильно смикають наші серця? Тому що вони невдахи в боротьбі за виживання? Чи тому, що вони, здається, стрибнули прямо з наших дитячих книг? Або це просто їх привабливість, коли вони тримають горіх і гризуть його?

Що ви знаєте про рудих білок?

• Білки ділили наші ліси з нами вже понад 10 000 років.
• Білки називаються кошенятами, а середня тривалість життя рудої білки становить три роки.
• Білки можуть спускатися по деревах головою вперед, тому що вони можуть повертати свої кутові суглоби на 180 градусів.
• Ми думаємо про них як про лісових тварин, але червоні білки також дивно сильні плавці.
• Червоні білки можуть бути лівшами або правшами – факт, який був виявлений при вивченні слідів відкуса на горіхах, які вони викидають. Положення відміток показує, в якій руці білка тримала гайку.

• Білки люблять фундук, але не люблять жолуді, тому у них більше шансів вижити в змішаних лісах, де є ліщина. З іншого боку, сірі білки їдять жолуді, тому їх часто можна побачити на дубах.
• Пухнасті хвости червоних білок багатофункціональні. Вони використовуються для балансу, спілкування, контролю швидкості при стрибках і розігріву.
• Білки – власники другого будинку – вони живуть в жахливих умовах і часто створюють більш одного будинку, щоб збити з пантелику своїх хижаків.
• Шерсть рудих білок стає густішим і темнішим взимку, а в кінці весни та на початку літа опадає.

Як ми можемо допомогти рудим білків?

Домашні тварини, природно, будуть бачити в рудих білках видобуток. Якщо вам пощастило жити в районі, де мешкають руді білки, і у вас є кішка, простий спосіб – придбати для кішки нашийник з дзвіночком.

Якщо ви гуляєте з собакою в лісі та там водяться руді білки, тримайте її на повідку. Особливу обережність слід проявляти в періоди гніздування – з березня по травень і з липня по серпень.

Посадіть у своєму саду колючі кущі, які підходять для червоних білок, такі як терен і падуб, щоб відлякати хижаків, і розміщуйте годівниці з фундуком високо над землею. Але годуєте червоних білок тільки в тому випадку, якщо у вас немає сірих білок.

Ви вже трохи дізналися про білок, а тепер спробуйте пройти тест на уважність і знайти білку на дровах. Це легше – вона ж не в лісі, де її важко відразу побачити!

Знайди білку

Тест на уважність – відмінний спосіб перевірити свої здібності. Чи є у вас нахили Шерлока Холмса, і ви занадто розслабилися під час тривалого карантину? На знімку серед дров ховається руда білка. Знайдіть її за 30 секунд.

Якщо ви виявите білку в зазначений проміжок часу, то можна сміливо думати про зміну професії. В душі ви блискучий детектив, уважний і акуратний.

Якщо 30 секунд вам мало, то приділіть стільки ж часу собі. Знайти білку серед дров за 1 хвилину виходить у деяких, але не у всіх.

Не варто засмучуватися, якщо вам не вдалося знайти серед купи дров рудоволосого малюка. Шукайте її трохи правіше центру. Крім того, важливо пам’ятати, що уважність можна тренувати.

Внизу показано червоною лінією, де ховалася білка.

Білка в червоному колі

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.