Перевірте свою пам’ять – пройдіть цей цікавий тест

Так нижче тест сприяє розвитку і тренування пам'яті. Спробуєте пройти тест і побачите яка у вас пам'ять.

Пам’ять, це те, що потрібно людині періодично тренувати. Ви напевно помічали, що можете бути розсіяні, або не завжди довго пам’ятаєте, то що вам потрібно. А у людей у віці пам’ять слабшає. Для цього необхідно пам’ять тренувати. Це як фізичні вправи для тіла. Адже якщо ви не будите себе фізично навантажувати, то м’язи атрофуються. Так і пам’ять атрофується, якщо ви її не будіть навантажувати, хоча б тестами.

Чи дійсно можливо поліпшити свою пам’ять? Якщо ви коли-небудь виявляли, що забуваєте, де залишили ключі, або ігноруєте інформацію про важливі тестах, тоді ви, ймовірно, хотіли, щоб ваша пам’ять була трохи краще. На щастя, є багато речей, які ви можете зробити, щоб поліпшити свою пам’ять.

Очевидно, може допомогти якась система нагадувань. Налаштування онлайн-календаря, який відправляє нагадування на ваш телефон, допоможе вам відстежувати всі ці зустрічі і зустрічі. Створюючи щоденні списки справ, ви не забудете важливі завдання, які необхідно виконати.

Але як щодо всієї важливої інформації, яка вам дійсно потрібна, щоб закріпити її в довготривалій пам’яті? Це зажадає деяких зусиль і навіть потребують коригування або кардинальної зміни вашої звичайної навчальної програми, але є ряд стратегій, які ви можете використовувати, щоб витягти більше зі своєї пам’яті.

Перед наступним великим іспитом обов’язково ознайомтеся з деякими з цих перевірених і перевірених методів поліпшення пам’яті. Деякі методи можуть ефективно поліпшити пам’ять, поліпшити запам’ятовування і збільшити утримання інформації.

Так нижче тест теж сприяє розвитку і тренування пам’яті.

Спробуєте пройти тест і побачите яка у вас пам’ять.

1
2
3
4
5
6

Дізнайтеся які правильні відповіді – нижче:

1
2
3
4
5
6

Вдалося вам правильно вгадати відповіді?

Інформація була взята з “Пошепкі “

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.