Тест на уважність: знайдіть кота у дворі за 1 хвилину

Спробуйте зосередитися та уважно поглянути на картинку.

Багато з нас сподіваються реалізувати безліч планів – бажаючи більшого і краще у відділах роботи, здоров’я, грошей або взаємин. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб хотіти краще і більше в цих областях, погоня може викликати у нас почуття, ніби собака женеться за своїм хвостом. Це може бути утомливо!

Уважність полягає в тому, щоб бути більш уважним і усвідомлювати свою поведінку в кожен момент. Це може допомогти вам змінити звички, які вам більше не потрібні.

Ви можете поліпшити свою уважність, проходячи тести на уважність.

Нижче ми пропонуємо вам пройти тест за 1 хвилину і знайти кота у дворі.

Спробуйте зосередитися та уважно поглянути на картинку.

Знайдіть кота

Ну, що знайшли кота за 1 хвилину?

Якщо ні – не турбуйтеся, продовжуйте шукати та засічеться час, коли ви впоралися з тестом. Потім ви натренуєте свою уважність і зможете проходити тести швидше.

Якщо не знайшли кота, то вам підказка на наступній картинці – кіт обведений червоною лінією.

Кот обведений червоною лінією

Додаткові поради вам для поліпшення уважності

1. Медитуйте. Якщо ви витратите хоча б 5 хвилин на те, щоб спокійно посидіти та стежити за своїм диханням, це допоможе вам відчути себе більш свідомим і зв’язаним на весь день.

2. Зосередьтеся на чомусь одному. Дослідження показали, що при багатозадачності завдання займають на 50% більше часу і на 50% більше помилок, тому подумайте про однозначність з перервами між ними, коли це можливо.

3. Приторочи. Насолоджуйтесь процесом, будь то написання звіту, чашка чаю або прибирання туалету. Свідома і вдумлива увага до повсякденних дій сприяє здоровому зосередження уваги та позбавляє вас від перевтоми.

4. Їжте усвідомлено. Приймати їжу без телевізора, комп’ютера або паперу перед собою, щоб ви могли по-справжньому спробувати та насолодитися тим, що ви їсте, корисно не тільки для вашого тіла, але і для вашої душі.

5. Слідкуйте за часом на телефоні та комп’ютері. Маючи всі засоби масової інформації під рукою, ми легко можемо зіткнутися з інформаційним перевантаженням. Встановіть кордону для екранного часу – з призначеним часом для соціальних мереж (навіть встановіть будильник) – і зробіть все можливе, щоб мобільні пристрої в місцях, недосяжних перед сном.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.