Тест на уважність: знайдіть жабу в опалому листі за 2 хвилини

Правда для початківців цей тест буде важкувато, і навряд чи вони знайдуть жабу за 2 хвилини. Тоді приділіть тесту більше часу.

Коли ви відчуваєте, що стали забудькуватими і іноді не пам’ятаєте, що лежить в морозильній камері в вашому холодильнику або забули випити таблетки прописані лікарем, то це називається неуважність.

Розсіяна людина на роботі – це теж проблема не тільки для нього, а й для керівництва. А в побуті, вдома це для інших людей не видно, крім ваших близьких, але то ж неприємно, коли ви щось забуваєте.

Це просто так ваш мозок працює. У деяких з-за певної хвороби, в інших від того, що ви не навантажували мозок різними вправами для того, щоб він міг правильно і добре виконувати свої функції.

Мозок, як і м’язи у людини, якщо їх не тренувати та не займатися фізичними вправами, або хоча б не просто прогулюватися кожен день, то м’язи можуть атрофуватися.

Якщо ви постійно сидите за комп’ютером або в інтернеті в мобілці, то ви практично не рухаєтеся і ваші м’язи поступово з кожним днем слабшають. Так і мозок слабшає якщо його не навантажувати.

Навантажити мозок можна за допомогою простеньких на перших порах завдань – наприклад тестів.
Тест на уважно – підійде.

У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність і знайти жабу в опалому листі.

Правда для початківців цей тест буде важкувато, і навряд чи вони знайдуть жабу за 2 хвилини. Тоді приділіть тесту більше часу.

Тест вище середньої складності та тому дається підказка – жаба засунула частина мордочки під листочок, проте очі її та тіло, а також лапки добре видно.

Ну, як знайшли жабу?
Якщо не знайшли, то даємо другу підказку – вона по центру фото, трохи праворуч і вище.
А тепер, вдалося виявити жабу?

Якщо не вдалося, то ви можете подивитися, де знаходиться жаба на зображенні нижче.

Жаба показані трьома червоними стрілками

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.