Тест на уважність: визначте за 1 хвилину, що не так в таборі в тайзі на цій картинці?

Звичайно студенти також ходили в похід - це обов'язково. Увечері гітара і душевні пісні під неї. А пам'ятаєте якими очима на гітариста дивилися дівчата?

Ви ходили в походи? Необов’язково в тайгу або в дрімучий ліс. Можливо ви ходили в похід недалеко біля вашого міста чи села.
А школярі напевно ходили в похід класом варити пшоняну кашу.

Рибалки та мисливці звичайно ж ночували в наметі та ввечері коли вже прохолодно і щоб відігнати докучливих комарів, розводили багаття.

Звичайно студенти також ходили в похід – це обов’язково. Увечері гітара і душевні пісні під неї. А пам’ятаєте якими очима на гітариста дивилися дівчата? Співаки гітаристи всім дівчатам подобаються. Деякі закохувалися в них і виходили за них заміж.

Згадали як ви були в поході?

А тепер вам пропонується пройти тест на уважність і визначити, що не так в таборі біля вогнища?
На перший погляд, може здатися, що все нормально. Деякі люди можуть подумати, що вітер дме в одну сторону, а дерева гнуться в різні.
Але не в тому причина.

Спробуйте уважно поглянути на картинку і згадати як ви розпалювали багаття, які гілки та дрова для цього використовували. Це вам підказка. Ви відразу здогадаєтеся в чому справа.

Ну, що зрозуміли, що не так в цьому таборі з наметом і багаттям?
Якщо ще не зрозуміли, то перейдіть ще раз як ви розпалювали багаття і чому. Подивіться на ліс навколо.
Все стало ясно?

Якщо все-таки вам важко відповісти, що не так на цій картинці, то ви можете це дізнатися, подивившись на картинку нижче.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою.

Вся справа в дровах!

Навколо тільки хвойний ліс, а дрова – березові

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.