Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 9 відмінностей на картинці з хлопчиком біля умивальника

Новачок не відразу зможе впоратися з таки тестом. Але якщо ви вже проходили тести такого роду, то цілком укладетеся у відведений час в одну хвилину.

Тести на уважність – це прекрасна можливість для того, щоб потренувати ваш мозок. Вони бувають різного плану. Є тести, де потрібно знайти тварину на зображенні, а є де необхідно знайти відмінності між картинками. І той і інший вид призводить до того, що людина стає більш уважним якщо проходить такого роду тести.

У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність і порівняти дві картинки. На них зображений хлопчик, який підійшов до умивальника і хоче помити руки. Потрібно знайти за одну хвилину дев’ять відмінностей. На перший погляд, здавалося б ці відмінності видно навіть неозброєним поглядом. Однак це не так.

Тільки уважна людина може за одну хвилину виявити всі дев’ять відмінностей. Новачок не відразу зможе впоратися з таки тестом. Але якщо ви вже проходили тести такого роду, то цілком укладетеся у відведений час в одну хвилину.

Ну, як знайшли дев’ять відмінностей між двома картинками з хлопчиком, який пішов мити руки? Якщо ви виявите тільки 4 або 5 відмінностей – то це теж непоганий результат. Якщо 2 або 3 знайдете відмінності, то вам потрібно більше часу, щоб пройти цей тест.

Для тих хто знайшов 1 відміну, то не потрібно турбуватися. З часом ви зможете швидко вирішувати такого роду задачі. Потрібно тільки періодично проходити такі тести на уважність.

Щоб побачити, де все відмінності між двома картинками, потрібно подивитися на картинки нижче.
Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою!

Відмінності виділені червоною лінією

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.