Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину всього 1 відміну на кадрах з фільму “Один вдома “

Уважна людина або той, хто проходив раніше такі тести обов'язково за одну хвилину знайде цю єдину відмінність між двома кадрами.

Немає напевно людини, яка б хоч раз не дивився фільм “Один удома”. Деякі дивилися цей фільм кілька разів. І всім він подобається. Люди напевно вже на пам’ять знають, що буде за таку дію фільму, а деякі навіть і за кожним кадром. Дивовижний і цікаві та до того ж веселий фільм. Актори грають незрівнянно!

У цій статті вам пропонується ще раз поглянути на кадри з улюбленого фільму. І знайти всього одна відмінність між ними. Це здавалося просто, адже ви все знаєте з закритими очима. Однак це не так. Маленька деталь між цими кадрами може вислизнути від вас. І найголовніше ця деталь  знаходиться у вас на увазі.

Уважна людина або той, хто проходив раніше такі тести обов’язково за одну хвилину знайде цю єдина відмінність між двома кадрами. Звичайно новачкові може бути здатися важким цей тест.

Можна зробити наступне для того, щоб ви як новачок змогли пройти тест за одну хвилину: просто необхідно усамітнитися, щоб вам ніхто не заважав і ви точно побачите єдина відмінність між цими кадрами.

Вдалося знайти відміну на кадрах з фільму “Один вдома?”
Якщо ви не змогли за одну хвилину виявити відміну, то приділіть цьому тесту більше часу. Потім ви з легкістю будете розгадувати такі ребуси.

Ну, а тим хто та й не знайшов відміну, то його можна подивитися на кадрах нижче.
Відмінного настрою вам і удачі!

Як вам тест – сподобався?

Відмінність обведено кружком

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.