Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 1 відмінність – Кевін наряджає ялинку, з фільму “Один вдома “

Спробуйте пройти цей цікавий тест на уважність з усіма улюбленого фільму "Один вдома". Вдалося вам виявити єдина відмінність на двох кадрах за одну хвилину?

Влаштуйтеся зручніше в кріслі або на дивані, а хтось любить на кухні, і заваріть собі ароматну каву. Після чого візьміть мобілку і не потрібно дивитися новини або шоу після трудового дня. Спробуйте розслабитися і пройти тест на уважність.

Ви напевно вже проходили тест на уважність заснований на кінофільмі “Один вдома “. Там необхідно було знайти все одна відмінність на двох кадрах, де головний герой знаходиться у фешенебельному готелі на ліжку. Ви швидко знайшли відміну?

У цій статті вам пропонується продовжити знайти всього одна відмінність на двох кадрах з фільму “Один вдома “. Але в цьому тесті на уважність Кевін наряджає новорічну ялинку і тут теж потрібно знайти всього одна відмінність. Якщо в першому тесті ця відмінність впадає в око, то в представленому в цій статті тесті відмінність не відразу можна виявити.

Звичайно якщо ви вже проходили такі тести на уважність, то вам це буде зробити нескладно. Новачкові буде потрібно трохи попотіти, щоб виявити єдина відмінність між двома кадрами.
Такого плану тести на уважність тренують ваш мозок і не дають йому атрофуватися, особливо в літньому віці.
Ви ж хочете бути уважною людиною. Уважна людина мотивований на успіх. Розсіяній людині важко на роботі та в побуті. Він весь час потрапляє в курйозні та навіть іноді в небезпечні ситуації.

Спробуйте пройти цей цікавий тест на уважність з усіма улюбленого фільму “Один вдома”.
Вдалося вам виявити єдина відмінність на двох кадрах за одну хвилину? Якщо ви не знайшли це одна відмінність за одну хвилин, то приділіть цьому тесту більше часу.
Для того, щоб дізнатися яке ця відмінність, подивіться на картинку нижче.

Гарного настрою вам і удачі в проходженні тесту!

 

Відмінність обведено кружком

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.