Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 1 відміну на кадрах з похмурим дідом з фільму “Один вдома “

Відразу обмовимося, що цей тест середньої складності, проте він своєрідний і не кожна людина відразу знайде це єдина відмінність.

Кінофільм “Один вдома” можна дивитися нескінченну кількість разів і він ніколи не набридне. Особливо цей фільм виглядає перед новорічними святами. Це підіймає настрій, так само як і кінофільм перед Новим роком: “Іронія долі, або з легким паром”.

А пам’ятаєте в цьому фільмі “Один вдома” похмурого старого, який дуже страшний і Кевін його побоювався. А насправді ця літня людина добрий в душі та навіть захистив Кевіна і потім вони подружилися.

У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність і знайти тільки одна відмінність між двох кадрів фільму.
Відразу обмовимося, що цей тест середньої складності, проте він своєрідний і не кожна людина відразу знайде це єдина відмінність.
Спробуйте ви його знайти.

Адже тести такого роду розвивають у людини уважність і це гарне тренування для мозку.
Адже ви тренуєте свої м’язи за допомогою зарядки або просто ранкової пробіжки? А мозок також необхідно підтримувати в тонусі.

Вдалося виявити відміну на кадрах з фільму “Один вдома”.
Якщо вам важко це зробити за одну хвилину, то збільште час для проходження тесту поки не знайдете цю відзнаку.
Деякі люди, особливо новачки можуть і не знайти відмінності в цьому тесті. Але не потрібно турбуватися, просто частіше проходите тести на уважність і ви в наступний раз обов’язково укладетеся в необхідний час.

А подивитися відмінність між двома кадрами з похмурим дідом, ви можете на кадрах нижче.

Відмінного вам настрою та удачі в проходженні тесту!

Відмінність обведено кружком

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.