Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд чим відрізняється на зображенні один гарбуз від інших

Спробуйте пройти тест і вкластися в зазначений час. Доведіть собі та іншим, що ви уважна людина.

Зараз осінь у розпалі. Практично всі городники та ті люди у яких є сад, закінчили збирати врожай. Напевно гарбуза вродили цього року непогано, та й кабачки теж.

Ви зібрали нормальний урожай, а тепер у вас чотири дні вихідних. Увечері або вранці можете відпочити з чашкою ароматної кави або запашного чаю. Сидячи у себе на кухні вранці візьміть і пройдіть тест на уважність.

Подивіться на картинку з цими гарбузами. Правда зараз не Гелловін, але художник на картинках намалював гарбуза і вирізами. Вийшла кумедна мордочка. Гарбуз вам посміхається.

Спробуйте за тридцять секунд виявити ніж один гарбуз відрізняється від інших між цими двома картинками. Це зробити нескладно, бо тест нижче середньої складності та по плечу навіть новачкові, який жодного разу не проходив тести на уважність подібного роду. Хоча відмінність не відразу впадає в очі. Але для проходження тесту дається тільки тридцять секунд.

Спробуйте пройти тест і вкластися в зазначений час. Доведіть собі та іншим, що ви уважна людина.
Тільки уважна людина зможе пройти цей тест за тридцять секунд.

Уважність тренується подібними тестами. І та людина, яка раніше вважався розсіяним, може через якийсь час стати уважним, проходячи періодично такі тести.
Ну, як вам вдалося виявити чим відрізняється одна гарбуз від інших за тридцять секунд?
Для тих, хто не знайшов відмінність – його можна подивитися на зображенні нижче.

Гарного настрою вам і удачі в проходженні тесту!

Відмінність обведено лінією

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.