Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 3 відмінності на картинці з милим щеням

Можливо вам вдалося знайти одне або два відмінності - це теж непоганий результат в такому складному тесті.

Чотириногі друзі: собаки та кішки бувають до того зворушливі, що багато господинь в них обожнюють. Це й не дивно. Домашні тварини віддані та відповідають на ласку взаємно.

У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність і знайти на двох картинках з милим щеням, чим вони відрізняються. Відмінностей – три. Але ви повинні знати, що цей тест відноситься до тестів складним. На перший погляд, начебто нічого складного, але ці три відмінності за одну хвилину не всі, навіть уважні люди, можуть знайти.

Цей щеня відволікає увагу своєю безпосередністю. Він такий хороший, що люди, які проходять цей тест не можуть відірвати від нього погляд і забувають про дрібниці. Це підказка!
Але ж дрібниці та можуть привести до розгадування цього тесту.

Відмінності дуже дрібні та на них відразу не звертає людина увагу. Хоча, ті люди, які вже проходили тести такого плану, вже навчилися знаходити відмінності. Їх мозок працює вже по іншому і відразу може відкинути все непотрібне і зосередитися на розв’язання задачі.

Ну, як вам вдалося знайти відмінності на картинці з милим щеням за одну хвилину? Якщо ви не знайшли три відмінності, за одну хвилину, то приділіть цьому тесту більше часу. Адже хочеться дізнатися чим відрізняються ці дві картинки.

Можливо вам вдалося знайти одне або два відмінності – це теж непоганий результат в такому складному тесті.
Для тих хто не виявив все відмінності або знайшов тільки частина відмінностей, є картинка нижче. На ній показані всі відмінності.

Відмінного настрою вам у вихідні дні та удачі в проходженні тесту!

Відмінності пофарбовані в червоний колір

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.