Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 4 відмінності на картинці з морським коником

Художник, знаючи вашу любов до моря і морським мешканцям і намалював цю картинку. Цей тест хоч і в чорно-білих фарбах, але цікавий і цікавий.

Ви були на морі? Напевно відпочивали хоч раз в житті на морському курорті або навіть біля океану. А можливо просто дикунами відпочивали в наметі та у своїй машині біля моря.

Правда незабутні дні? Солоний бриз, тепле море і гаряче білий пісок. Як правило, всі обгоряють в перші дні відпочинку, а потім гарячково намагаються намазати тіло кремом від засмаги. Деякі більше часу на пляжі проводять в тіні, або в воді, щоб менше обгоріти.

Іншим потрібен бронзовий загар, щоб похвалитися коли вони повернуться з курорту.

Але є люди, яким цікава морська фауна. Вони з маскою і в ластах пірнають під воду і раптом для себе виявляють який прекрасний і різноманітний підводний світ.

Це як правило молоде покоління. Люди у віці знають, що під водою і як виглядають морські мешканці. Їх онуки або діти, які вони взяли з собою на море приносять їм показати, що вони зловили в море. Мушлі, морські коники або медузи – все їм цікаво принести і показати своїм батькам або бабусі з дідусем.

Тому художник, знаючи вашу любов до моря і морським мешканцям і намалював цю картинку.
Цей тест хоч і в чорно-білих фарбах, але цікавий і цікавий. Він вище середньої складності і вам необхідно знайти чотири відзнаки між двома картинками.

Ці відмінності не впадають в очі. До того ж основний персонаж на зображенні – це морський коник і людина, яка проходить цей тест на уважність, спершу звертає увагу на морського коника. А дрібні відмінності від нього вислизають.

Спробуйте і ви знайти чотири відзнаки між двома картинками.
Вдалося знайти 4 відмінності за одну хвилину?
Якщо ви виявили не всі відмінності, або взагалі їх не знайшли, то можете на зображенні нижче подивитися де вони.

Удачі вам в проходженні тесту і гарного настрою!

Відмінності пофарбовані червоним кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.