Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд 2 відмінності на картинці з ведмежам на повітряній кулі

Тести на уважність тренують ваш мозок. Це робиться для того, щоб ви себе почували завжди відмінно, навіть в похилому віці.

Ведмежата в природі дуже потішні. Їх мами грізні та не дай Боже комусь образити її діток. Можна годинами дивитися як ведмежата грають. Їх гра, чимось схожа на ігри дітей людини.
Іноді ведмежата можуть втекти від своєї мами, але та їх швидко знайде.

Однак якщо ведмежа (наприклад в мультфільмі або за задумом казкаря) вирішив втекти від своєї мами на повітряній кулі, то зловити його ведмедиці – проблематично.

У цьому тесті на уважність художник намалював, як ведмежа летить на повітряній кулі. У нього чудовий настрій, навколо літають і співають птахи, а повітряна куля прикрашений квітами. Це підказка.

У ведмежати завзята зачіска і він радісно дивиться на навколишній світ.

Вам необхідно за тридцять секунд виявити чим відрізняються ці дві картинки. Це середній за складністю тест. Тому для його проходження і відводиться тридцять секунд.

Уважна людина може вкластися в цей час. Людина, який раннє проходив тести такого плану, пройде цей тест і за менший час. Новачок, також буде мати таку можливість, якщо зосередитися.

Вам вдалося знайти дві відмінності на картинці з симпатичним ведмежам за тридцять секунд?
Якщо це для вас важко, то ви можете подивитися, де ці дві відмінності на зображенні нижче.

Тести на уважність тренують ваш мозок. Це робиться для того, щоб ви себе почували завжди відмінно, навіть в похилому віці.

Удачі вам в проходженні тесту і гарного настрою!

Відмінності пофарбовані в червоний колір

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.