Балерину вам видно? 30 секунд вам вистачить, щоб знайти її?

Погляньте на картинку - перевірте наскільки ви уважні. Це молода дівчина-балерина. яка з посмішкою танцює серед фламінго.

Не багатьом людям відразу вдається знайти балерину на цій фотографії. Хоча вона не ховається і її чудово видно. Погляньте на картинку – перевірте наскільки ви уважні. Це молода дівчина-балерина. яка з посмішкою танцює серед фламінго. Тільки самі уважні люди можуть відшукати її на фотографії.

Необхідно відзначити, що такі тести це не забава. Справа в тому, що проходячи зазначені тести ви підвищуєте свою уважність, станете більш зосередженим і розвиваєте свій мозок. До того, ж, як кажуть лікарі, дані вправи на уважність може поліпшити кровообіг очей і в мозку.

Тому, коли ви, начебто развлекаетесь – ви одночасно робите корисну справу для свого організму. А зараз – зосередьтеся і відшукайте балерину. Це зробити потрібно спокійно і розслаблено – тому, що коли ви напружуєтеся і сильно, дуже сильно чогось хочете – воно у вас може не вийти – це вже перевірений факт.

Додатково в кімнаті повинна бути тиша і ніхто не розмовляв, так як це буде відволікати вас. Плюс – освітлення повинно бути нормальне, щоб ви не напружували очі. Не потрібно, щоб була включена музика або працював телевізор. Інакше ви не зможете зосередитися.

Якщо вашу увагу буде не сконцентровано ви не зможете швидко знайти балерину серед фламінго. Вам не вистачить 30 секунд, щоб знайти балерину, якщо не буде навколо тиші і ви не будете зосереджені і уважні.

Якщо ви не знайшли дівчину за 30 хвилин – подсказка- вона зліва внизу. Ну як знайшли? Якщо все ще не вдається – подивіться на фото внизу балерина обведена бузкової лінією.

 ""

Тренуйтеся на наступних тестах і ви потім швидше будете вирішувати головоломки такого типу.

 

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.