Тест – головоломка №05-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Головоломки та різноманітні тести на уважність тренують ваш мозок. Це позитивно позначається особливо для людей у віці, та й просто це цікаво

Ми побачили, що тести на уважність, а також головоломки зі сірниками дуже добре дивляться. Щоб зрозуміти які тести вам подобаються, ви можете у фейсбуці написати свою думку і ми постараємося підбирати ті тести (за тематикою) або головоломки з сірниками, які ви любите дивитися і розгадувати. А зараз представляємо вам чергову головоломку із сірниками. Спробуйте відволіктися та вирішити її. Також ви повинні знати, що уважність можна тренувати та інформація нижче в цьому вам допоможе.

Використовуйте час простою

Застрягли на червоне світло, запізнилися на потяг чи змушені чекати, поки хтось ще вийде із туалету? Використовуйте час, коли ви зазвичай засмучені чи нетерплячі, і практикуйте свою усвідомленість, перевіряючи, як ви почуваєтеся, де знаходиться ваше дихання, і розглядайте кожну паузу у своєму дні як можливість заземлитися наразі. Зрозумійте, що все тимчасово і все пройде свого часу.

Коли ви почнете практикувати свідомість, не забувайте починати повільно і бути спокійним до себе. Часто ми самі собі найгірші критики. Частина усвідомленості полягає не тільки в тому, щоб відпустити речі, що оточують вас, але і в тому, щоб навчитися спостерігати без осуду. Це включає те, що ваш розум блукає, коли ви починаєте медитувати та практикувати усвідомленість, не критикуєте себе, коли ви зробили щось не так, як планували, і не засуджуєте себе, коли навколо нас відбувається щось негативне.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося знайти рішення? Якщо ні, то на малюнку нижче ви його побачите.
Чудового вам дня та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.