Тест – головоломка №07-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Різного роду фізичні вправи тренують ваше тіло. Для мозку також необхідне тренування. Це можна зробити за допомогою тестів та різних головоломок.

Ми вам пропонуємо чергову головоломку з сірниками, яка подобається користувачам сайту 1 Хвилина. Ви повинні знати, що таке уважність і усвідомленість, і як її розвивати, для того, щоб вирішувати такі завдання. Інформація нижче буде вам корисною.

Що таке свідомість? Як це пов’язано із самосвідомістю?

Уважність вивчалася у клінічних, військових, професійних спортивних та корпоративних умовах понад 30 років. Це дослідження пов’язує уважність зі значною кількістю переваг, включаючи підвищення рейтингу продуктивності праці працівників та зниження стресу та занепокоєння. Нейровізуалізація також використовувалася для дослідження ефекту уважності, що вказує на зміну фізичної структури та функціонування мозку, пов’язану з міркуваннями, гальмуванням та прийняттям рішень.

Вчені сходяться на думці, що усвідомленість – це стан свідомості, що складається з усвідомлення та уваги.

Уважність, також звана формою метасвідомості, складається з:

Чітке фокусування уваги на цей час, включаючи переживання та події.
Здатність змінювати рівень неупередженої уваги.
Усвідомлення перемикання уваги між внутрішнім «я» та зовнішнім світом.
Найпростіший спосіб зрозуміти свідомість на досвіді – це зосередити всю свою увагу на своїх думках, почуттях та діях у міру їх виникнення.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося правильно перекласти один сірник, щоб отримати правильне рішення? Якщо не вдалося, то на малюнку нижче є правильна відповідь.
Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.