Тест – головоломка №11-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Для того, щоб ви себе чудово відчували не лише фізично, а й емоційно, потрібна цікавість до життя. Одні люблять розводити акваріумних рибок, інші квіти

А коли у вас мало часу, то можна спробувати пройти тест на уважність або вирішити головоломку, наприклад із сірниками. Це тренує вашу уважність та усвідомленість. Особливо це корисно людям похилого віку. Уважність та усвідомленість можна покращувати. Інформація нижче буде вам корисною.

Медитація може дати вам перевагу у житті. Це може допомогти вам зменшити почуття стресу, занепокоєння та депресії, покращити ваші стосунки з іншими та дати вам більш ясний та збалансований погляд на світ. Але навколо цієї практики витає безліч міфів та неправильних уявлень, тому важливо витратити деякий час на те, щоб спробувати зрозуміти, що таке свідомість насправді.

Багато людей сумніваються, що вони вважають спіритизмом нового століття, але насправді ви не можете спростувати докази. Навіть дослідження визнають, що медитація свідомості є потужною.
Згадайте момент, коли ви були або у сильному стресі, або у повному розслабленні, і усвідомили, що ваша увага стала більш інтенсивною. Це могла бути небезпечна ситуація, коли ваша посилена увага дозволяла вам мислити ясно і логічно, або це міг бути просто момент справжнього спокою та умиротворення, коли ви інтенсивно усвідомлювали чудові картини та відчуття навколо вас.

Вищесказане – це для вас лише початок, а продовження цієї інформації, ви можете прочитати у наступних статтях з головоломками зі сірниками.

А тепер переходьте безпосередньо до головоломки із сірниками. Чи вдалося вам її вирішити? Якщо не вдалося, то на малюнку нижче є відповідь.

Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.