Тест – головоломка №12-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Ви коли вранці прокинулися і нікуди не поспішайте, то напевно заварюєте собі ароматну каву або запашний чай і слухаєте чи дивіться новини

Потім ми пропонуємо вам пройти тест на уважність. Це буде гарною зарядкою для вашого мозку і звичайно ви трохи відвернетесь. До того ж тести та головоломки цікаві. Тому ми вам пропонуємо чергову головоломку із сірниками. Уважна людина швидше вирішить таку головоломку. Також ви можете нижче отримати інформацію про уважність та усвідомленість.

Які джерела медитації усвідомленості?

Уважність сягає своїм корінням в стародавні суспільства Азії, де в ряді різних регіонів розвивалися медитативні практики, що налічують кілька тисяч років. Найраніші форми уважності пов’язані з буддійською традицією, яка за своєю суттю етична і керується явними зусиллями вести здорове повсякденне життя. Буддійська усвідомленість – це свого роду соціальна практика, яка спонукає практикуючих розвивати етично налаштовану свідомість.

Проте західні уявлення про свідомість дещо відійшли від цієї традиції. У той час як принципи уважного усвідомлення, концентрації та зосередженості на цей час залишалися ключовими у всьому, усвідомленість сьогодні проявляється у багатьох різних формах, і більшість духовної традиції згасла. Хоча це може не ставитися безпосередньо до вас, все ж таки корисно знати спадщину медитації усвідомленості.
Буддійська концепція саті є корінням того, що ми називаємо уважністю в сучасному світі. Відповідно до Це фу Куану, саті має чотири різні значення:

Просте усвідомлення – використання чистої уваги з моменту до моменту.
Захисне усвідомлення – більший контроль та стриманість щодо стимулів шести модальностей почуттів.
Інтроспективне усвідомлення – більш пильне спостереження за справжнім моментом, ігноруючи різні психічні стани, які постійно “забарвлюють” розум.
Навмисне усвідомлення – свідомі зусилля на формування надихаючих ідей і концепцій.

Деякі люди стверджують, що сенс було втрачено через містифікацію усвідомленості, внаслідок якої практика була адаптована та перепакована для білої західної аудиторії. З іншого боку, психологічний підхід може дати нам деяке корисне уявлення у тому, як уважність впливає мозок. Хоча спочатку буддійська духовність і науковий факт можуть здатися вам протилежностями, ці дві ідеї пов’язані сильніше, ніж ви думаєте.

А тепер переходьте до головоломки із сірниками. Чи вдалося вам її вирішити? Якщо для вас це проблема, то вірну відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.