Тест – головоломка №12-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважна людина успішна не лише у побуті, а й на роботі. Уважність можна тренувати та покращувати. Це можна і треба робити по-різному.

Одним із простих способів покращити уважність – це проходити різноманітні тести та головоломки, а також кросворди. Тому ми вам пропонуємо чергову головоломку з сірниками та інформацію про уважність.

Уважність спонукає нас скористатися нею, навмисно викликаючи позитивні зміни у поведінці нашого мозку. Активний вибір перепрограмування того, що відбувається нагорі, на церебральному рівні, може допомогти вам позбутися марних звичок і перестати реагувати на одні й ті ж повсякденні тригери та події одними й тими самими хворими методами.

Як медитувати

Як медитація працює на практиці? Ключ перебуває в останньому слові цієї пропозиції: це вимагає часу і вимагає вивчення. З цієї причини більшість людей починають з концентрованої практики технік усвідомленості на подушці, перш ніж навчитися концентрувати увагу на глибшому рівні в інших сферах життя і поступово набувати все більшого та більшого контролю над тим, як працює їх розум.

Перш ніж почати, відкиньте усі свої упередження, бо вони вам не допоможуть.

Правда в тому, що медитація не вимагає жодних особливих здібностей — у вас є всі необхідні ресурси зараз, вам просто потрібно знати, як отримати до них доступ.

У наступній статті ми продовжимо цю тему.
Ну, як вирішили головоломку із сірниками? Якщо вам не вдалося це зробити, правильне рішення ви знайдете на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.