Тест – головоломка №14-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Пропонуємо вам у ці вихідні нову головоломку із сірниками. Спробуйте вирішити її. Уважна людина вирішить такі завдання якнайшвидше, а уважність можна тренувати.

Інформація нижче буде вам корисною.

Чому я маю медитувати?

Навіть якщо, на перший погляд, ви почуваєтеся щасливим, здоровим та спокійним, медитація усвідомленості все одно може принести вам величезну користь. Нехтування своїм розумом схоже на нехтування роботою по дому.  Так само як через якийсь час у будинку накопичується бруд, мотлох і безладдя, негативні думки та емоції, стреси та тривоги можуть з часом зростати та ставати непереборними. Реалізувати
Практика медитації усвідомленості може знизити ризик цього. Але заглибмось в деталі; якими є відчутні, доведені переваги медитації?

Підвищення емпатії та співчуття

У багатьох буддійських практиках основною метою медитації є посилення емпатії та співчуття. Заспокоївши розум і покращивши уважність, ми можемо навчитися ставитися до інших із більшою добротою, терпінням та повагою. Ця ідея використовується в медитативних вправах на співчуття, таких як Медитація Люблячої Доброти та Тонглен, які зосереджені на культивуванні любові та співчуття до себе та інших. Зрештою, неодмінна істина полягає в тому, що лише практикуючи турботу про себе та співчуття до себе, ми можемо поширити цю поведінку на інших людей.
Після цієї інформації спробуйте вирішити головоломку зі сірниками. Вирішили її? Якщо не вирішили, то відповідь є на малюнку нижче.

Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.