Тест – головоломка №17-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Тести на уважність добре стимулюють мозок і це позитивно впливає на самопочуття людини, особливо людей похилого віку. Це чудова зарядка для мозку

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Спробуйте розв’язати її. Уважність можна тренувати та інформація нижче вам буде корисною.

Впровадження уважності у ваше повсякденне життя може збагатити досвід, який ви раніше вважали зрозумілим, давши вам новий погляд на різні аспекти життя. Використання більш повсякденного підходу до усвідомленості також зменшує почуття стресу або тиску, який ви можете асоціювати з формальнішою медитацією.

Отже, як практикувати свідомість упродовж дня? Розгляньмо кілька корисних ситуацій, у яких ви можете використовувати щоденні техніки усвідомленості.

Усвідомлене харчування

Хоча дієта може бути корисною для деяких людей, вона може призвести до нездорових звичок, таких як голодування, обмеження калорій або випадкове переїдання. З іншого боку, усвідомлене харчування — це заохочення здорових стосунків із їжею шляхом ретельного обмірковування того, що ви їсте та п’єте. Усвідомлене харчування означає знаходити час, щоб насолоджуватися їжею, смакувати кожен шматочок, займатися фізичними відчуттями та усвідомлювати, які почуття викликає у вас їжа.

Уважна ходьба

Уважна прогулянка – відмінний спосіб розширити своє уявлення про навколишнє середовище і поринути у звуки, запахи та відчуття на відкритому повітрі. Зверніть увагу на відчуття подиху вітерця на вашому обличчі, спів птахів на деревах або автомобілів, що проїжджають повз, відчуття дотику ваших ніг до землі. І ходьба – не єдина форма вправ, в якій можна застосовувати свідомість.
А тепер переходьте до головоломки із сірниками. Якщо вам не вдалося її вирішити, правильне рішення ви можете подивитися на картинці нижче.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?