Тест – головоломка №17-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Люди люблять у тиші та з чашкою ароматної кави чи чаю відпочивати. Поєднайте приємне з корисним і спробуйте одночасно з кавою вирішити головоломку зі сірниками.

Ви відпочинете, розслабтеся та одночасно потренуєте свій мозок. А уважність можна покращити та інформація нижче буде вам корисною.

Усвідомлені дихальні вправи

Якщо ви станете уважнішими до роботи з диханням, це може підвищити ефективність вашої практики медитації. Техніки усвідомленого дихання можна використовувати, щоб заспокоїти нас, зарядити енергією або знайти відповідний баланс між ними. Хоча дихання є ключовою частиною медитації, важливо відзначити різницю між медитацією та роботою з диханням. Дихальні вправи можуть допомогти підвищити спокій, зменшити стрес або звільнити енергію, що стримується, і, що особливо важливо, їх можна практикувати в будь-який час дня, де б ви не знаходилися, що робить їх ідеальними для щоденної уважності.

Прийміть усвідомлену ванну

Більшості з нас подобається заспокійливе розслаблення у теплій ванні, проте чи пробували ви перетворити це на усвідомлений досвід? Спробуйте вдихнути протягом чотирьох секунд, затримати подих на сім секунд, потім видихнути на вісім секунд. Повторіть цю просту дихальну вправу, перш ніж звернути увагу на запах піни для ванни, звук бульбашок, що лопаються навколо вас, і тілесні відчуття, такі як тепла вода на вашому тілі. Рухайтеся від верхньої частини тіла до нижньої, відчуваючи та оцінюючи різні відчуття з цікавістю та без засудження. Це простий спосіб покращити нормальне переживання коштом уважності. І не хвилюйтеся, якщо у вас немає ванни – це можна зробити та в душі.
Чи була корисна інформація? А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Вирішили головоломку? Якщо вам це проблема, то на малюнку нижче є відповідь.

Гарного вам дня та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.