Тест – головоломка №18-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Чергова головоломка зі сірниками повинна вас порадувати. Тести на уважність і головоломки прекрасна зарядка для вашого мозку, особливо для людей похилого віку

А уважність та усвідомленість можна покращувати та інформація нижче буде вам корисною.

Дізнайтесь більше про психологію усвідомленості

Найкращі ідеї сучасної психології можуть допомогти посилити силу східних традицій. Психологічний підхід до практики медитації усвідомленості може допомогти нам побачити, який вплив ми маємо на власний мозок. Дізнаючись більше про те, як розум працює, ми можемо розробити способи внесення в нього позитивних змін.

Практикуйте щоденні техніки свідомості

Чи це усвідомлена ходьба, усвідомлене спілкування або просте сканування тіла, є багато способів інтегрувати прості техніки усвідомленості у своє повсякденне життя, як ми вже обговорювали. Доповнення формальних медитацій цим більш природним підходом може допомогти вам підвищити усвідомленість розуму та тіла, покращити навички уваги та стати вдячнішими за хороші речі у вашому житті.

Спробуйте деякі керовані медитації

Використовуйте дихальні вправи, щоб знайти душевний спокій
Дихальні вправи можуть допомогти вам знайти спокій розуму і краще стикнутися з відчуттями тіла. Такі техніки, як діафрагмальне дихання, дихання Бутейко та поперемінне дихання через ніздрі, можна використовувати в особливо стресових ситуаціях або просто як частина вашого повсякденного життя, щоб сприяти спокою, рівновазі та душевному спокою.
А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося вам знайти правильне рішення? Якщо це проблема для вас, то відповідь ви знайдете на малюнку нижче.

Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.