Тест – головоломка №18-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Коли ви тренуєте своє тіло різними фізичними вправами, то не забувайте і про свій мозок. Його також потрібно тренувати та підтримувати у відмінному стані

Для цього є простий та легкий спосіб – тести на уважність, головоломки різні та кросворди. У цій статті ми вам пропонуємо чергову головоломку зі сірниками. Вона допоможе вам потренувати мозок, а до того ж це цікаво. Уважність можна покращити та інформація нижче буде вам корисною.

Почни знову

У медитації усвідомленості кожен вдих — запрошення почати знову. Ця мантра може надати велику допомогу, коли справа доходить до нормалізації уважності у вашому житті. Практика медитації може розчаровувати та дуже часто відволікатися знову і знову. Повторення про себе “Почни знову” як у формальній практиці, так і у повсякденному житті може допомогти вам протистояти ситуаціям та викликам зі спокоєм, ясністю та стійкістю. У довгостроковій перспективі це має покращити як ваше психічне, так і фізичне здоров’я.

Бачити, чути, відчувати

Всі внутрішні та зовнішні сенсорні переживання можна розділити на 3 категорії: бачити, чути та відчувати. Позначаючи наш повсякденний досвід на основі цих категорій, ми можемо навчитися краще спостерігати та відокремлювати себе від своїх думок та почуттів, а не зациклюватись на них.

Прийняття практики

Практика прийняття на щоденній основі може запобігти вам ув’язнення в обставинах, які ви не можете контролювати, що призведе до більш позитивного і безтурботного погляду. Повторення таких фраз, як “Зараз я відчуваю себе пригніченим, але я не завжди відчуватиму себе так” перед сном, під час медитації або у важких ситуаціях може допомогти вам стати більш прийнятною, врівноваженою та терпимою людиною.

Сподобалася формація? Тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це важко, то відповідь ви можете подивитися на малюнку нижче.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.