Тест – головоломка №19-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Підніміть собі настрій, особливо вранці. Спробуйте заварити ароматну каву або запашний чай, влаштуйтеся якомога зручніше на кухні та вирішіть головоломку зі сірниками

Це вас відверне від негативних думок і підніме настрій разом із кавою. Ця дія не тільки приємна (мається на увазі кава), але й корисна – головоломки та тести на уважність тренують ваш мозок і не дають йому старіти. А уважність можна покращувати, і інформація нижче у цьому вам сприятиме.

Уважність може допомогти нам перепрограмувати наш мозок, позбутися марних моделей мислення та боротися з різними видами занепокоєння. Таким чином можна впоратися з генералізованими почуттями стресу та занепокоєння, проте певні психологічні проблеми, такі як екологічна тривога, також можна краще зрозуміти та справлятися з ними за допомогою методів усвідомленості.

Розширення усвідомлення та уваги може дозволити нам впоратися з іншими емоціями, такими як розчарування, гнів і незадоволеність.

Які принципи уважності?

Уважність означає різні речі для різних людей, але загалом більшість прихильників усвідомленості згодні з цими ключовими принципами:

Чи не судження
Прийняття
Усвідомлення цього моменту
Відпустити
Довіряти
Терпіння
Настрій новачка

Будь-яка усвідомлена техніка чи вправа, яку ви спробуєте, швидше за все, залучить один із цих фундаментальних принципів.

Ця інформація хоч і специфічна, проте вона потрібна для розуміння, для чого потрібна уважність.
А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо не вдалося, подивіться відповідь на картинці нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.