Тест – головоломка №19-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Гарний настрій досягається чудовим станом тіла та душі. Тіло ви можете тренувати різними фізичними вправами, але потрібно також тренувати і ваш мозок

А для цього в побутових умовах підходять різноманітні тести на уважність і головоломки з сірниками. Сьогодні ми пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Ви також повинні знати, що уважність і усвідомленість можна тренувати, і інформація нижче буде вам корисна.

Усім корисно практикувати уважність та усвідомленість. Хто б не хотів, щоб діти та молоді люди, з якими ми працюємо, стали більш зосередженими, спокійними, контролюючими та самосвідомими? Уважність – це метод, який може допомогти навчити та зміцнити ці здібності з часом. Практикуючи усвідомленість, люди можуть навчитися краще усвідомлювати свої думки, почуття, відчуття та навколишнє середовище. Це допомагає нам переорієнтуватися та зосередитися на сьогоденні, а не на минулому чи майбутньому.

Вправи на свідомість

Незалежно від того, чи ви є звичайним педагогом, учителем спеціальної освіти, консультантом або батьком, знайте, що у вас є сила навчати практикам усвідомленості. Вам не слід бути експертом. Насправді ніхто ніколи по-справжньому не опановує уважності. Натомість ми всі покращуємо нашу практику, чим більше ми це робимо.

Дихання дракона

Величезним компонентом уваги є навчання тому, як контролювати власне дихання. З диханням дракона потрібно сидіти прямо, вдихати, висувати язик і видихати як дракон. Спочатку це здасться дуже дурним, але це допомагає довести ідею глибокого дихання.

А тепер переходьте до вирішення головоломки на уважність. Чи вдалося вирішити головоломку з сірниками? Якщо не вдалося, то відповідь ви знайдете на зображенні нижче.

Рішення показане зеленим кольором

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.