Тест – головоломка №21-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Як покращити своє самопочуття та уважність та трохи потренувати мозок? Це питання ставлять собі багато людей. І найголовніше як це зробити, не виходячи з дому?

Дуже просто, проходьте тести на уважність і вирішуйте головоломки зі сірниками. У цій статті ми вам пропонуємо вирішити чергову головоломку зі сірниками. А також даємо інформацію, яка буде вам корисною.

Оскільки багато хто знову змушений працювати з дому, ця нова нормальність ставить свої унікальні завдання. Нам усім потрібен простий розпорядок дня, наповнений звичками, які підіймають наш настрій та рівень енергії та допомагають нам почуватися на зв’язку. Техніки усвідомленості можуть бути чудовим способом зберегти спокій, не вимагаючи додаткового часу, енергії чи витрат.

Що таке уважність?

Усвідомленість – це увага до цього моменту, як він відбувається – що відбувається навколо вас і що ви відчуваєте всередині (ваші думки, відчуття та емоції). Здатність помічати також має поєднуватися з прийняттям (дозволянням речам бути такими, якими вони є) і гарною дозою співчуття до себе (визнанням труднощів). Уважність допомагає нам справлятися з важкими моментами та по-справжньому цінувати добрі часи.

Як усвідомленість може допомогти вашому щастю?

Центральне місце у концепції усвідомленості займає знання те, що ви є своїми думками чи емоціями — ви їх відчуваєте. Ти свідок усіх цих швидкоплинних переживань. Уважність допомагає нам зробити крок назад, щоб наші думки та почуття менше відволікали нас, і в цій паузі ми мали більше можливостей вибирати, як реагувати. Існує безліч технік усвідомленості, які можуть заспокоїти тривогу, але це не універсальний підхід.
У наступній статті про головоломку зі сірниками ви можете прочитати продовження вищезгаданої інформації.

А тепер переходьте до вирішення головоломки. Чи вдалося її вирішити? Якщо це проблема, то рішення можна побачити на зображенні нижче.

Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.