Тест – головоломка №22-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Ви можете покращити свою уважність та усвідомленість навіть у домашніх умовах. Не потрібно брати уроки у дорогих тренерів, просто вирішуйте різні головоломки

Наприклад, як у цій статті – головоломку із сірниками. Нижче також даємо вам інформацію та способи як покращити уважність.

Складіть порядок дня

Рутин надають нашому дню відчуття ритму, що дуже заспокоює. Це також допомагає покращити ваші добові ритми, підвищуючи шанси на якісніший сон, який, як ми всі знаємо, має вирішальне значення для гарного самопочуття. Намагайтеся дотримуватися регулярності та під час пробудження. Почніть свій ранок зі здорового сніданку, щоб ви могли ясно мислити, і одягніть одяг, який допоможе вам почуватися підготовленим до нового дня. Встановіть деякі вільні межі вашого робочого дня, з часом, коли ви відстежуєте час, роблячи перерви, щоб освіжитись, і час, коли ви опускаєте інструменти увечері. Виділіть час для відпочинку, щоб бути готовим взятися до справи завтра.

Створіть гармонійне середовище

Зовнішній порядок допомагає створити внутрішню гармонію, тому заправте ліжко, упорядкуйте свій житловий простір, відкрийте штори, щоб максимально збільшити природне освітлення, і зробіть робоче місце якомога чистішим, щоб допомогти вам сконцентруватися. Зверніть увагу, як швидке прибирання змітає павутину з вашого розуму. Якщо можете, вийдіть на вулицю і насолоджуйтеся заспокійливим ефектом перебування на природі, але навіть спостереження за хмарами, що рухаються, зі свого робочого столу може допомогти вам відчути себе заземленим.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Ну як вдалося вирішити завдання? Якщо не вдалося, відповідь ви можете подивитися на картинці нижче.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.