Тест – головоломка №24-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

В наш час, та й раніше здоров'я – це цінність, яку людина розуміє, коли її немає. Тому потрібно частіше звертати увагу як підтримувати чи відновлювати ваше здоров'я.

Потрібно тренувати своє тіло і, звичайно ж, мозок. У побуті це можна зробити, проходячи тести на уважність, вирішуючи кросворди або головоломки. Сьогодні ми вам пропонуємо вирішити чергову головоломку із сірниками. Інформація нижче буде вам корисною.

Хоч як це парадоксально, багато людей не дотримуються практики усвідомленості, тому що спочатку вони просуваються надто повільно. Вони проводять два тижні, медитуючи лише по 5 хвилин. Проблема в тому, що основні переваги практики усвідомленості не виявляються доти, доки ви не перейдете до більш тривалих занять. Ось чому рекомендується вам прагнути до 20-хвилинних тренувань протягом першого тижня.

Використовуйте пристрій зобов’язань. Пристрій прихильності — це термін, що означає якесь зовнішній засіб змусити себе відповідати за досягнення мети. Добре робити це, коли ви тільки починаєте практикувати свідомість, тому що це ще не увійде до звички. Інструмент прихильності до вироблення нових звичок — метод Сайнфелда. Зробіть копію настінного календаря на місяць, коли ви будете займатися свідомістю. Щодня, коли ви успішно виконуєте практику, викреслюйте його великим червоним маркером. Якщо ви пропустите день, відзначте, скільки днів поспіль у вас було до промаху, та зробіть досягнення цієї мети своєю новою метою.

Крок 2: Початок практики
Ось як насправді виглядає практика усвідомленості:

Сядьте у зручному місці, яке підтримує гарну поставу. Стілець для обідньої зони або підлога перед диваном хороші варіанти. Ви можете робити це, лежачи, поки не почнете засипати. Вам не потрібно схрещувати ноги або підіймати руки особливим чином. Просто сядьте зручно.

Заплющте очі та зосередьтеся на своєму подиху – на тому, як це дихати. Що таке.
Поступово ви заспокоїтеся та побачите результат.

Зараз спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це важко зробити, то відповідь ви знайдете на малюнку нижче.

Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".