Тест – головоломка №25-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Деякі люди запитують навіщо потрібна уважність і для чого потрібно проходити тести на уважність або вирішувати різні головоломки.

Уважність веде до зниження стресу, зниження артеріального тиску та підвищення рівня ясності та здатності приймати рішення, то чому б не спробувати?

Техніка родзинок

Ця вправа призначена для того, щоб уповільнити ваш розум і дозволити йому зосередитися тут і зараз.
Візьміть одну родзинку на долоню. Уявіть, що ніколи раніше не бачили такого об’єкта.
Що вам спадає на думку з цього приводу? Дозвольте своїм очам вивчити його – кольори, відтінки, текстури, борозенки та те, як він виглядає у вашій руці.

Закривши очі, покатайте родзинку між великим та вказівним пальцями, щоб розрізнити більше характеристик. Понюхайте його та зверніть увагу на реакцію вашого тіла. Піднесіть родзинки до губ, відчуваючи, як відчувається рух. Повільно пробуйте родзинки, усвідомлено перевертаючи його мовою, відзначаючи, як відчуваються аромати та текстура. Нарешті знайдіть хвилинку, щоб подумати про свій досвід, про те, що вас здивувало, що ви відчували під час нього і що ви могли дізнатися про свою здатність концентруватися.

Подумайте, як ви можете включити цю вправу у своє повсякденне життя: під час приготування та пиття чашки чаю (насолоджуючись відчуттям теплої кружки в руці), під час читання та відповіді на електронну пошту (чуючи клацання клавіатури та те, як ви відчувати після того, як ви натиснули відправити).

Тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це становить труднощі, то правильну відповідь ви можете побачити на малюнку нижче.

Успіхів вам і гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.