Тест – головоломка №26-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам подобаються головоломки зі сірниками або тести на уважність, то ви можете про це написати у своїх коментарях. Ми будемо вам вдячні

Ми представляємо вам у цій статті чергову головоломку із сірниками. Ви повинні знати, що уважність можна покращувати та інформація нижче буде корисною.

Уважне слухання

Виберіть музичний твір, який ви ніколи раніше не чули, можливо, жанр, який ви зазвичай не слухаєте.
Намагайтеся слухати без суджень, просто відзначаючи різні аспекти – мелодію, ритм, вокал, музичне аранжування, інструменти, які ви можете розрізнити, як це змушує вас відчувати.
У міру того, як ви стаєте більш уважним слухачем, застосовуйте ці навички на робочому місці під час розмов та зустрічей, звертаючи увагу на те, що передається словами, тоном, виразом обличчя та мовою тіла, а також на те, як все це впливає на вас. та інших.

Почніть з малого

Практика усвідомленості має безліч переваг для вашого здоров’я, продуктивності праці та ваших стосунків, але важливо починати з малого та не очікувати, що ви зможете практикувати усвідомленість протягом тривалого періоду.

 

Як бізнес-мета, поставте собі кілька цілей, можливо, починаючи з однієї хвилини на день протягом першого тижня, збільшуючи до двох хвилин другого тижня і так далі.

Ви також можете використовувати цей початковий момент для перевірки різних типів практики уважності, ви можете знайти безліч інших пропозицій в Інтернеті, щоб спробувати.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося її вирішити? Якщо це складно для вас, то на малюнку нижче ви знайдете правильне рішення.

Удачі та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.