Тест – головоломка №26-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Бажаєте дізнатися як уважність та усвідомленість впливає на життя людини? Тоді ця стаття для вас і до неї головоломка зі сірниками, яка допомагає це зробити.

Присутність є єдиним способом насолоджуватися життям повною мірою. Ці реалістичні поради перетворюють повсякденну діяльність на можливість бути уважним.

Ви живете тепер?

Ідея бути усвідомленим – бути присутнім і краще усвідомлювати життя, як воно відбувається, без засудження, без мети – може здатися суперечливою тим, хто звик жертвувати життям заради досягнення своєї мети, але розвиток усвідомленості допоможе вам досягти своєї мети та насолоджуватися життям ще більше. Коли ви усвідомлені, ви не тільки продуктивніші, але й отримуєте численні переваги у всіх аспектах свого життя. Дослідження показали, що у людей, які практикують усвідомленість, краще працює імунітет, менше стресу, покращується увага та пам’ять.

Присутність також допомагає вам насолоджуватися життям повною мірою. Бувши уважним, ви отримуєте більше задоволення від їжі, від друзів та сім’ї, від усього, що робите. Щось. Ви можете практикувати свідомість, роблячи щось просте, наприклад, чистячи зуби або перевіряючи поштову скриньку. Зверніть увагу на те, що ви помічаєте, будь то зосередження уваги на вдиху та видиху або на видах та звуках, коли ви йдете вулицею. Особливий момент усвідомленості це коли ви помічаєте, що ваш розум блукає, і ви повертаєте свою увагу до того, на чому вирішили зосередитися.

Прочитавши цю інформацію, тепер спробуйте вирішити головоломку зі сірниками. Ну, як удалося вам її вирішити? Якщо не вдалося, то відповідь ви можете побачити на зображенні нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.