Тест – головоломка №28-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Необхідно періодично навантажувати мозок, тому що ви робите звичайну зарядку. У домашніх умовах це можна зробити за допомогою тестів на уважність або різних головоломок, наприклад із сірниками.

Необхідно періодично навантажувати мозок, тому що ви робите звичайну зарядку. У домашніх умовах це можна зробити за допомогою тестів на уважність або різних головоломок, наприклад із сірниками. Тому ми вам пропонуємо вирішити чергову головоломку із сірниками. А уважність можна і потрібно покращувати, і інформація нижче вам буде корисною.

Живи повільно та насолоджуйся життям

Так само, якби ви насолоджувалися їжею, з’їдаючи її повільніше, робіть все таким чином. Уповільнюйтесь і насолоджуйтесь кожною миттю. Налаштуйтеся на образи та звуки та пробудіть свої почуття до навколишнього світу. Переконайтеся, що ви це робите, періодично перевіряючи себе. Коли ви сідаєте в машину, перш ніж завести її, сядьте на мить, щоб подихати і помітити. Перш ніж вставити ключ у двері, щоб повернутися додому, зробіть три повні цикли дихання і запитайте себе, що вам особливо потрібно цього вечора, щоб подбати про себе якнайкраще?

Перетворіть прибирання та приготування їжі в медитацію

Готування та прибирання часто сприймаються як рутинна робота, але й те, й інше може стати чудовим способом практикувати усвідомленість щодня. Спробуйте виконувати їх як форму медитації, повністю занурюючись у ці завдання, концентруючись та виконуючи їх повільно та повністю. Зверніть увагу на запах кожного інгредієнта, відчуйте на руці метал ложки чи текстуру губки, подивіться на блиск очищеної стільниці тощо. Практика усвідомленості може бути напрочуд простою. Іноді життя складається з найпростіших частин, які ми схильні упускати або ігнорувати на автопілоті.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це складне завдання, то на малюнку нижче ви побачите правильне рішення.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.