Тест – головоломка №28-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Що треба робити, щоб підтримувати себе у відмінному стані не лише фізичному, а й моральному. Виявляється це зробити просто навіть удома.

Просто необхідно тренувати ваш мозок різними тестами на уважність і головоломки. Ми вам пропонуємо в цій статті вирішити головоломку зі сірниками. І звичайно ж інформація нижче вам буде корисна для покращення уважності та усвідомленості.

Вправа “Медитація усвідомленості” – це вправа, що саморозвивається, яка допоможе вам розпізнати та впоратися зі своїм емоційним, духовним і фізичним здоров’ям.
Присутність чи усвідомлення моменту дає відчуття повного подиву та енергії, щоб провести продуктивний день. Коротко кажучи, це потужна практика, яка може перетворити та пожвавити життя.

Пошук балансу у житті став сьогодні найбільшою проблемою.
Стрес, депресія та гнів перешкоджають потоку енергії у нашому житті. Уповільнення – єдиний спосіб врятуватися від усієї суєти повсякденного життя.
Коли ви перестаєте поспішати та починаєте зосереджуватися зараз, ви, здається, знаходите баланс.

Стабільний розум і тіло завжди додають ефективності та результативності у житті. Отже, більш здорові та щасливі люди стають рушійною силою успіху та щастя.

Уважність допоможе позбавитися:

Стресу та тривоги.
Депресії.
Інтелектуальне відставання.
Злості.

Продовження цієї інформації ви можете прочитати в наступному тесті – головоломці зі сірниками. А зараз спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо не вдалося, то на малюнку нижче ви знайдете правильне рішення.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Рішення показане зеленим кольором

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.