Тест – головоломка №29-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Ранок у вихідний день має починатися з приємного і, звичайно, бажано з корисного. Приємне – це ароматна кава або запашний чай, а корисна – одночасно дивитися свою улюблену передачу по мобілці.

Можна урізноманітнити та пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками. Таким чином ви потренуєте свій мозок. Ви також повинні знати, що уважність та усвідомленість можна тренувати та покращувати. Інформація нижче буде корисною.

Усвідомлена ходьба

Ви колись дивилися на своє оточення, прогулюючись?
Ми настільки занурені у власні думки, що часто забуваємо зазирнути всередину себе та навколо себе. Але усвідомлена ходьба схожа на медитацію під час ходьби, що дозволяє знайти спокій між двозначністю.
Уважна ходьба – це процес, у якому кожен ваш крок дозволяє вам пройти через процес глибокого усвідомлення та спокою.

Уважна подяка

Почуття подяки до всього може змінити ваше мислення, чи то з вашим колегою, чи стороннім.
Якщо ви будете вдячні комусь за постійну підтримку та допомогу, це може додати усвідомленості вашій поведінці та цілюще вплинути на ваш психічний стан.
Бути вдячною комусь завжди може зробити людину кращою.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Намагайтеся зосередитися і вирішити завдання. Чи вдалося її вирішити? Якщо вам це становить проблему, то правильне рішення ви побачите на малюнку нижче.

Міцного вам здоров’я та доброго дня!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.