Тест – головоломка №30-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Уважній людині простіше та комфортніше на роботі та в побуті. Уважність та усвідомленість можна тренувати. Для цього не потрібно багато часу та тренажерів.

Все можна робити навіть у домашніх умовах. У цьому допомагають тести на уважність та головоломки. У цій статті ми пропонуємо вам чергову головоломку зі сірниками. Для покращення уважності, вам буде корисна інформація нижче.

Вправи на свідомість

Використовуйте ці вправи, щоб практикувати свої навички.
Ці вправи на свідомість зміцнять вашу здатність практикувати свідомість і виявляться дуже корисними.
У всіх вправах не забувайте залучити кожне зі своїх почуттів і не поспішайте.

Під час практики, коли виникають міркування, інші думки чи будь-які інші відволікаючі фактори, не метушитеся, але обережно поверніть свою увагу до вправи.

Досліджуйте фрукт: використовуйте функцію “Спостереження та опис”, щоб досліджувати апельсин. Які візуальні особливості, на що схоже та як пахне? Тепер повільно починайте чистити апельсин та продовжуйте налаштовуватися. Зауважте будь-які емоції, думки або інші переживання, що виникають у вас під час цього процесу, але ні за що не потрібно чіплятися, натомість залишаючись залученим до діяльності. Зрештою, ви можете свідомо з’їсти апельсин.

А тепер переходьте до вирішення головоломки із сірниками. Вирішили її? Якщо це для вас проблема, то правильну відповідь ви можете побачити на малюнку нижче.

Гарного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.