Тест – головоломка №31-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Поліпшуйте своє фізичне та духовне здоров'я. Тренуйте не лише тіло, а й мозок. І тому існує багато методів. Наприклад, потрібно проходити тести на уважність, вирішувати головоломки чи розгадувати кросворди. Вибір за вами.

А в цій статті ми пропонуємо вам головоломку із сірниками. Вирішіть її. А уважність можна і треба тренувати, як і свідомість. Інформація нижче вам у цьому допоможе

З’єднайтесь зі звуком: увімкніть музику, слухайте звуки хвиль, природи чи інші заспокійливі звуки, або вловлюйте природні звуки навколо вас. Закрийте очі та налаштуйтеся на вибраний вами звук. Залишайтеся зі звуком, повертаючись до нього, коли відбувається відволікання, і, можливо, зверніть увагу, як ви дихаєте разом із ним.

Керовані образи: використовуйте образи з компакт-диска, вебсайту. Візуалізуйте, що ви перебуваєте в описуваному місці, чуєте звуки та відчуваєте їх. Пориньте у це переживання, а коли вправа закінчиться, принесіть зараз.

Створіть безпечне місце. Подібно до керованої уяви, створіть безпечне та зручне місце. Це може бути кімната, хатина в лісі або уявна земля, де вас захищають дракони, що вогнедишать!
Використовуйте свої почуття, щоб повністю увійти до безпечного місця. Зверніть увагу, як це виглядає, звертаючи увагу навіть на найменші деталі.
Зверніть увагу на звуки чи тишу. Як це? Залишайтеся в цьому місці деякий час і йдіть туди, коли вам потрібно заспокоїтися.

Нижче ви побачите правильну відповідь на головоломку.

Чудового вам дня та прекрасного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.