Тест – головоломка №31-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Підніміть собі настрій і відверніться у цей непростий для України час. Іноді треба і відволіктися від негативних думок. Для цього вирішіть головоломку із сірниками.

Це буде чудовим тренуванням для мозку, особливо для людей у віці. Заодно можете прочитати нижче інформацію, яка вам буде цікава і допоможе покращити уважність.

Звуки дзвоника. Вдарте в дзвіночок або дзвіночок або брязніть мінітарілками, щоб створити звук. Слухайте звук, поки не сховається в повній тиші. Повторюйте стільки разів, скільки хочете. Це можна зробити в будь-який час під час дня, перед зборами, перед їдою або в будь-який час, коли ви хочете зробити перерву.

Усвідомлене харчування. Намагайтеся їсти усвідомлено щоразу, коли сідайте за стіл. Зверніть увагу на свою їжу, бачачи її форму, колір та текстуру. Вдихайте аромати. Прийміть все це, перш ніж випробувати свій перший маленький укус.

Наші смакові рецептори яскравіше сприймають смак під час перших кількох укусів. Їжте ці шматочки повільно переживаючи та відчуваючи смаки, запахи, температуру та текстуру кожного шматочка. Жуйте повільно, помічаючи виділення ароматів та відчуття, пов’язані з їжею. Продовжуйте вдумливо, обдумано, поки не помітите задоволення, а потім зупиніться і задумайтеся. Як то кажуть, якщо любиш їжу, приділи їй трохи часу!

Настав час пройти тест-головоломку із сірниками. Вирішили її? Якщо вам це важко, то можете подивитися відповідь на малюнку внизу.

Гарного вам дня та чудового настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.