Тест – головоломка №31-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Вирішіть чергову головоломку із сірниками. Вона вам допоможе потренувати ваш мозок. Це особливо бажано для людей у літньому віці та не тільки

Також це покращить вашу уважність. Її можна тренувати та інформація нижче буде вам корисною.

Уважність до запахів: зберіть різні ароматичні свічки або ефірні олії та витратите деякий час, досліджуючи запах кожного з них. Зверніть увагу на відмінності та будь-які реакції, які у вас є на кожен вид запаху.
Як альтернатива, замаскуйте етикетки на ваших свічках або оліях і подивіться, чи зможете ви або інші вгадати кожне з них.

Уважне слухання: виберіть пісню, закрийте очі та уважно прислухайтеся до музики. Слідкуйте за лірикою,
Зверніть увагу на різні інструменти або сприйміть пісню як єдине ціле. Якщо ви чули пісню раніше, ви помітили щось нове? В якості альтернативи виберіть пісню з текстом, фразою або мелодійною лінією, що повторюється. Підрахуйте, скільки разів ви чуєте деталь, що повторюється.

Уважність до дотиків: візьміть будь-який предмет до рук. Досліджуйте об’єкт руками та пальцями, відчуваючи форму, текстуру та температуру об’єкта. Це можна зробити у поєднанні із зором або із заплющеними очима, орієнтуючись виключно на дотик. Як варіант, зберіть різні тканини, такі як ситець, бавовна, шерсть і оксамит і відчуйте різні відчуття. Звичайно, цю вправу можна зробити з будь-яким набором предметів (наприклад, м’ячик для зняття стресу, камінь для занепокоєння, наждачний папір).

Тепер вирішіть головоломку із сірниками. Чи вдалося знайти правильне рішення? Якщо це проблема для вас, то відповідь є на малюнку нижче.

Удачі та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.