Тест – головоломка №01-06-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Спробуйте поєднувати приємне із корисним. Заваріть собі ароматну каву або запашний чай і неквапом попиваючи її вирішіть головоломку зі сірниками. Побачите у вас настрій одразу покращає.

Уважність і усвідомленість можна покращити та інформація нижче буде корисною.

Колір дихання. Виберіть два різні кольори: один для вдиху, інший для видиху. Сині кольори добре підходять для вдиху, тому що він відповідає відчуттю прохолоди повітря, що входить. Червоний колір добре підходить для дихання при видиху, оскільки він відповідає відчуттю теплоти повітря, що залишає ваше тіло. Однак, виберіть кольори, які ви хочете, з причин, які ви хочете. Закрийте очі та з’єднайте кожен колір із його диханням.

Квадратне дихання: почніть із чотирисекундного вдиху. Затримайте дихання на чотири секунди, а потім видихайте ще чотири секунди. Повторити чотири рази.

Глибоке дихання: вдихайте через ніс та видихайте через рот. Щоб збільшити фокус і заспокоїти розум, можна використовувати мантру, наприклад, “вдих”, коли ви вдихаєте, і “видих”, коли ви видихаєте.

Дихання животом: ляжте на спину на підлогу або на ліжко (переважно) або сядьте прямо на стілець.
Покладіть руку на живіт і, вдихаючи, спостерігайте як розширюється живіт. Дихання таким чином сприяє глибокому диханню, що допомагає отримати кисень у вашій системі. Більше кисню допомагає нам розслабитися і мислити чіткіше. Встановіть будильник і дихайте глибоко протягом 1 хвилини.

Тепер спробуйте вирішити завдання із сірниками. Якщо вам не вдалося її вирішити, відповідь ви знайдете на картинці нижче.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.