Знайдете за 15 секунд? Кот вміло замаскувався на кухні

Такого роду тести тренують уважність і кмітливість.

На цій фотографії пухнастик сховався на кухні. Господині повинні швидше впоратися з цим тестом, так як вони знаходяться на кухні більше ніж чоловіки. Вони можуть відразу визначити де може ховатися кіт. Деяким потрібно 15 секунд, інші відразу його знаходять, хоча тес не з простих.

Для того, щоб відшукати кота, необхідно зосередитися і уважно подивитися на фотографію і особливо приділити увагу предметів. Це вам невелика подсказка.Можете НЕ засікати час, якщо відразу не знайшли пухнастиків. Постарайтеся розслабитися і ще раз оглянути все на кухні. Не всі люди відразу можуть знайти кота. Подивіться, скільки часу це вдалося вам.

Знайшли котика? Для тих, кому завдання здається складним, нижче ми даємо підказку. Якщо немає – друга карта: кіт ховається на стільці праворуч на фото. Побачили?

Якщо все таки і зараз не знайшли – не турбуйтеся тест важкий. Потрібно потренуватися вам на інших тестах на нашому сайті. Для тих хто не знайшов кота – внизу фото. Там стрілочкою вказан пухнастик на стільці.

 ""

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.