Пройдіть тест на уважність – знайдіть панду серед драже Тік Так

Рекомендуємо періодично розгадувати кросворди, проходити тести та всіляко завантажувати ваш мозок, щоб він не розслаблявся і завжди знаходився в тонусі.

Пропонований тест дуже добре розвиває уважність і зосередженість. Працюючи з такими тестами або їм подібними, ви тренуєте свій мозок. Особливо це корисно людям похилого віку. Річ у тому, що з часом мозок людини якщо його не навантажувати різнобічними завданнями починає атрофуватися. Вченими доведено, що якщо ви займаєтеся і навчайте всі час, щось нове і пізнаєте світ, то проблем у віці зі сприйняттям навколишнього світу, практично не буде. Не потрібно думати, що пішовши на пенсію можна просто читати легкого змісту романи та дивитися серіали. Від цього мозок не буде тренуватися.

Тому рекомендуємо періодично розгадувати кросворди, проходити тести та всіляко завантажувати ваш мозок, щоб він не розслаблявся і завжди знаходився в тонусі. Це як звичайна зарядка для тіла.

Адже після зарядки людина відчуває себе бадьоро і його м’язи не атрофуються.

Спробуйте пройти цей тест і знайти панду серед драже Тік Так.

Ну, що вдалося визначити, де знаходиться панда?

Якщо ще немає, то внизу на зображенні підказка – панда обведена червоним кружечком.

 ""

Удачі вам і відмінного настрою!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.