Тест на уважність. Знайдіть гекона на дереві

Спробуйте швидко знайти гекона.

У природі для того, щоб вижити або знайти здобич необхідно добре маскуватися. Найяскравішими представниками щодо маскування, є хамелеони. Однак і гекони не відстають від них по мистецтву маскування. Спробуйте знайти на стовбурі дерева гекона. Здавалося, б його і шукати не потрібно – частина дерева така маленька, що там неможливо сховатися. Але це гекон вдається.

Він зливається з фарбування з поверхнею кори дерева і його практично не видно. Тільки уважна людина відразу може визначити, де гекон за кілька секунд.

Ну як вдалося відшукати гекона?

Якщо ще немає, то можете подивитися на картинку нижче. Гекон обведений червоною лінією.

 ""

Правда складно відшукати було гекона?

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.