5 дивних і несподіваних фактів звичайному житті сучасного світу

Часом буває таке, що на дітей пильну увагу звертають не тільки батьки або держава, а й вчені. Давайте сьогодні дізнаємося, які останні дослідження були присвячені питанням дитинства.

У Данії від батьківства начальника залежить зарплата всіх працівників

Відповідно до останніх досліджень датських і американських вчених було доведено, що після того як в родині керівника компанії народжується дитина, зарплата співробітників компанії скорочується на 0,2%. Хочеться відзначити, якщо у начальника народжується син, то його зарплата автоматично збільшується більш, ніж на 6%, якщо народилася дочка, то більше, ніж на 3%.

 ""

Дослідження проходили більше 10 років і засновані на даних про 18 тисячах топ-менеджерів.

Від чого залежить характер китайських дітей

Декілька десятиліть тому на території Китаю була введена політика, що в одній сім’ї повинен рости тільки одна дитина. В такому випадку діти стають безвідповідальніше, не схильними до суперництва, що не надійними і песимістичними. Крім цього фахівцями було доведено, що у дітей без рідних братів і сестер розвивається синдром маленького імператора.

 ""

В даному дослідженні брали участь 420 тисяч жителів Китаю. Зараз влада рекомендує молодим батькам мати двох дітей.

Чому кар’єра в США залежить від шкільної популярності

Після проведених досліджень американські фахівці прийшли до висновку, чому все-таки залежить успіх у дорослому житті. На їхню думку успіх у дорослому житті залежить не від вроджених якостей або характеру, а саме від соціальних навичок, які були придбані в шкільні роки.

 ""

Не секрет, що всі набуті навички згодом застосовуються у професійній діяльності. Саме тому, старшокласники, які свого часу були популярними в школі, через роки заробляють значно більше своїх однокласників.

Чи справді в Німеччині вагітність є заразною

За останніми даними вчених, вагітність може бути заразною. Вся справа в тому що якщо одна жінка на роботі народила дитину, існує велика ймовірність того, що її колеги також забеременеют.

 ""

Правда, така можливість може бути тільки в тому випадку, якщо серед колег мінімальна різниця у віці.

Чому в Великобританії з моди вийшло звичайне читання книг

На сьогоднішній день в Великобританії все менше батьків читають звичайні книги. Після проведення опитування серед дітей у віці від 8 до 16 років з’ясувалося, що третина опитаних дітей жодного разу не бачила свого батька з книгою. Така ж плачевна ситуація і з матерями, близько 15% опитаних ніколи не бачили своїх мам з книгами.

 "" На жаль, кожна сьома дитина жодного разу в своєму житті не був у книжковому магазині, а кожен 10 – не прочитав жодної книжки.

Але британці активно слухають аудіокниги и читають онлайн.

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.