Батько-одинак шиє 9-річній дочці оригінальне та яскраве вбрання: історія про батьківську любов (ФОТО)

Незважаючи на пандемію, карантин, звільнення та інші труднощі, батько-одинак не розгубився. Адже батьківська любов найсильніша і її не зламати.

“Я тримав усе всередині і тихо страждав”, – саме так Майкл Гарднер згадує своє дитинство. Його виховувала тільки мама, у якої не вистачало ні фізичної, ні емоційної сили для двох дітей. А батько просто не захотів брати на себе відповідальність і пішов з сім’ї.

Незважаючи на дитинство, в якому не було місця для любові і підтримки, Майкл виріс доброю і духовно багатою людиною. Вилікувати душу йому допомогла творчість. Чоловік завдяки безкоштовним урокам в інтернеті навчився шити. Але кардинально все змінилося, коли світ захопила пандемія.

У березні почався карантин, і Майкла звільнили з роботи. Найбільше він переживав за 9-річну дочку Аву, яку один виховує. Щоб перебороти свої емоції і взяти ситуацію під контроль, він просто сів за машинку.

“Я пішов прямо до швейної машинки і почав робити маску. Я хотів уберегти тих, кого люблю. Я витягнув найяскравіші і веселі бавовняні тканини зі своєї схованки і зшив маски”, – згадує Гарднер.

Майкл Гарднер
Майкл Гарднер

Незабаром чоловік зрозумів, що під час карантину потрібно економити. Але обділяти свою єдину дочку він не міг. Він хотів, щоб Ава росла щасливо, тому вирішив усе зробити для своєї маленької дочки. Незабаром чоловік почав шити дитячий одяг.

Кожен наряд виходив оригінальним і завжди привертав увагу оточуючих. Дівчинка відчувала себе особливою, адже цей одяг зшив їй люблячий тато.

 ""

Усього за кілька місяців просте хобі перетворилося на улюблену роботу, яка дозволяє завжди бути з дочкою. До речі, Майкл навчає шиттю і Аву. У дівчинки непогано виходить. Своїми шедеврами сімейство ділиться в Інстаграм.

Також чоловік почав шити парні костюми для себе і дочки, в яких вони виглядають дуже гармонійно.

Отец с дочерью
Батько з дочкою

Майкл дуже радий, що тепер у нього достатньо часу для виховання дочки. Чоловік сподівається, що своєю історією він надихне тих батьків, які вибирають кар’єру. І вони зрозуміють, щоб виховати щасливих дітей без комплексів, їм потрібно приділяти час і увагу.

А тепер давайте подивимося, який одяг чоловік-самоучка зшив для своєї дочки. До речі, у них уже є навіть інтернет-магазин.

 "" ""

 ""

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.