Тямущі лікарі з Англії врятували дівчинку за допомогою звичайного пакета

Англійські лікарі використовували поліетиленовий пакет, щоб врятувати новонароджену дівчинку.

Це сталася в Англії в місті Плімут. Шерон Грант потрапила в клініку, оскільки вагітної жінка терміново потрібно було зробити кесаревого розтину. На світ з’явилася дівчинка Пікс. Лікарі помітили, що розвитку дитини зупинилася в утробі матері. Тому медики зважилися на операцію, яку зробили на двадцять восьмого тижня вагітності.

Пікс народилася вагою 490 грам, і зростанням була, як долоню дорослої людини. Дівчинку потрібно було рятувати. Щоб зберегти життя малятка, лікарі помістили її в поліетиленовий пакет і перевезли в реанімацію. До речі, пакет був з-під сендвіча. Молода мати розповіла, що кульок це єдине, що медики швидко знайшли близько операційної.

Девочку поместили в пакет из-под сэндвича
Дівчинку помістили в пакет з-під сендвіча

Медпрацівники повідомили, що вони вже використовували звичайний пакетик для новонароджених. Коли дитина важить менше 1,5 кілограма – це відмінний спосіб, щоб врятувати малюка.

Як виявилося, поліетиленові пакети зберігають тепло і захищають шкіру беззахисних дітей від випаровування. Доктора одягають на дитину пакет або навіть плівку, потім загортають в ковдру і переносять в інкубатор. Такий ефект «лазні» дає можливість новонародженим поборотися за життя.

Пакет спас девочке жизнь
Пакет врятував дівчинці життя

Шерон Грант заборонили доторкатися до своєї маленької дочки цілих 18 днів. Будь-яке торкання могло згубно вплинути на здоров’я дівчинки. Незважаючи на складну ситуацію, Пікс змогла набрати трохи вагу і незабаром одужала. Згодом її з мамою відпустили додому.

Девочка начала поправляться
Дівчинка почала одужувати

Дівчинці виповнилося п’ять місяців. Тільки зараз Пікс виглядає, як здорова дитина. Складно повірити, що деякий час тому вона була розміром не більше руки і могла загинути. Завдяки звичайному пакету дівчинка отримала другий шанс на життя. Все-таки не такий вже і поганий цей поліетилен.

Шерон и маленькая Пикси
Шерон і маленька Пікс

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.