Михайло Єфремов в колонії серйозно захворів і зараз лежить в тюремному лазареті: колонія не рідний дім

Ще півроку тому всі ЗМІ обговорювали страшний випадок, в якому відомий актор Михайло Єфремов в п'яному вигляді здійснив смертельне ДТП.

Днями в мережі з’явилися новини з колонії Білгородської області, де зараз знаходиться російський актор Михайло Єфремов – в них повідомляється, що артист захворів одним з видів ГРВІ, швидше за все – застудою. Аналізи показали, що це не коронавірус, як деякі ЗМІ повідомили раніше.

Лікарі колонії повідомляють, що причиною хвороби стало зниження імунітету на тлі холодної погоди і складних умов утримання – тим не менш, стан артиста ніяк не загрожує його життю, і всіх необхідних заходів лікування вже робляться. Також в повідомленні з Бєлгородської колонії відзначили, що підозра на коронавірус вирішили виключити з ймовірних діагнозів – все-таки ніхто з сусідів по камері артиста більше не хворіє, а його контакти обмежені саме тюремною камерою.

Міхайю Єфремов
Міхайю Єфремов

Необхідних заходів, які потрібно вживати проти поширення епідемії, всі постояльці і працівники колонії дотримуються відповідально. Візити та відвідування, наприклад, проводяться тільки з використанням захисних костюмів, а передачі дезінфікуються.

До речі, Єфремова в колонії ніхто, крім адвоката, що не провідав за цей час. Правда, він о’ясніть це так:

Так, але спочатку він потрапив під особистий карантин, а потім – під загальний. Через пандемію коронавірусу все відвідування ув’язнених, крім як адвокатами, поки заборонені.

Нагадуємо, що до семи з половиною років колонії Єфремова засудили за скандальне ДТП, в якому через актора загинув водій автомобіля, що проїжджав по зустрічній смузі. Перебування в стані алкогольного сп’яніння не дало Михайлу впоратися з керуванням, що і стало причиною аварії 8 червня 2020 року.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.